03-09-12

Micha Kat meeting: 10 September 9 uur - Rechtbank Den Haag

vendetta-guy-fawkes-mask-on-black.jpg

Door Micha Kat

Op woensdag 29 augustus (11:15 uur) vindt een zogeheten ‘regiezitting’ plaats op de Haagse rechtbank in de ‘grote’ strafzaak (hoger beroep) tegen Eric Donk en Micha. Wij zijn in eerste aanleg veroordeeld tot dienstverlening. Het gaat in deze zaak om de graffiti-waarschuwing die ik aanbracht op het huis van Demmink in Den Haag, de graffiti op de panden van Justitie in Den Haag, de graffiti op het Nederlands hoofdkantoor van de Bilderberg en de ‘verstoring’ van het verhoor van Nout Wellink voor de commissie De Wit. De regiezitting gaat over het horen van getuigen. Jullie herinneren je nog dat in eerste aanleg SP-Kamerlid Jan de Wit kwam opdraven, maar dat we weigerden hem vragen te stellen toen de rechter ons verbood zijn verhoor te filmen. Op onze lijst van te horen getuigen staan onder meer Wellink en ook Demmink. Bij het verhoor van die laatste zal de vraag centraal moeten staan hoe er sprake kan zijn van een strafbaar feit als de misstand die aan de kaak wordt gesteld van extreem groot maatschappelijk belang is. Iedereen is welkom op de zitting bij het Haagse Hof. Een probleem is wel dat er bij dit Haagse Hof een pedo-rechter die een grote rol speelt in het Demmink-dossier: Jan Wolter Wabeke.

Een ander cruciaal punt in deze zaak is dat het OM onze camera heeft gestolen met de cruciale opnames van onze graffiti-acties. Zowel camera als opnames hebben we nooit teruggekregen: het OM houdt ze al 3 jaar vast ‘in het belang van het onderzoek’. De beelden zijn ook van grote historische waarde omdat er voor het eerst in de geschiedenis  - voor zover wij kunnen nagaan - gebruik werd gemaakt van de ‘V 4 Vendetta-maskers’ die later symbool zouden worden van het verzet tegen de gevestigde orde. Intussen dreigt nu de situatie te ontstaan dat ik nooit meer mijn normale leven kan oppikken onder de tsunami aan juridische terreur van de zwarte maffia.

Zoals jullie hierboven hebben gemerkt is deze brief gedateerd waardoor de zitting reeds heeft plaatsgevonden. Enerzijds komt dat door het censureren van post op de PI Zoetermeer en anderzijds doordat de post niet altijd binnen 24 uur bij mij binnen is. Daarnaast is mijn (type-)snelheid nog niet zo groot dat ik hem al binnen enkele uren kan doorsturen.

Ik maak van de gelegenheid gebruik om ook te melden dat de regiezitting van woensdag eigenlijk volledig uit de hand is gelopen.  Micha zal dat nog persoonlijk melden (is onderweg) maar voorlopig mag je al wel weten dat er woensdag alwéér een rechter met de staart tussen haar benen van het strijdtoneel is verdwenen. Het gaat maar door, het gaat maar door..

Op maandag 10 September 2012, te 9 uur, komt de zaak voor de Rechtbank in Den Haag -
Prins Clauslaan 60 - 2500 EH DEN HAAG - Be There !!!

18:41 Gepost door Jan Boeykens in Actualiteit, Micha Kat, Rechtbank Den Haag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Micha Kat: 10 September 9 uur - Rechtbank Den Haag

Kat-eruit-Joris-D-erin.jpg

Regiezetting - Part 1

Dit interview van Micha is een update in de zaak 11-2-11 die nog steeds gaande is. De (wrakings-) procedures nemen een steeds onthutsender vorm aan en geven gaandeweg steeds beter inzicht in het functioneren van de rechterlijke macht in ons land anno 2012 maar - en vooral - van de corruptie bij de Haagse rechtbank.
Het zijn o.a. de Haagse rechters Hans Westenberg, Pieter Kalbfleisch en Frits Bakker die door toedoen van Micha Kat als een dief in de nacht moesten vertrekken. Verder was deze zelfde rechtbank zelfs partij in de strafzaak tegen Micha omdat hij ook het gerechtsgebouw op het Prins Clausplein had besmeurd, hetgeen in eerste aanleg ook was erkend door rechter mr. Puite 'in te vliegen' vanuit Rotterdam. Daarna bleek o.a. (de 'besmette' en Haagse), mr. Paris ook al niet onpartijdig vanwege zijn rol in de Chipsholzaak waardoor het Kort Geding strandde over een opheffing van het voorarrest van Micha. En nu moet dus ook nog eens blijken dat mevr. mr. Th.W.H.E. Schmitz, vice-president van het gerechtshof 's-Gravenhage ook al een dubieuze rol te hebben gespeeld.
Was het dus eerst mr. Schmitz in een geheime (wrakings-) zitting waar Micha en zijn advocaat niet eens mochten pleiten, maar vooral laakbaar en totaal onrechtmatig is het daaruit voortvloeiende vonnis van mr. Schmitz omdat dit zelfs totaal corrupt was. 

Micha mocht de rechtbank Den Haag voortaan niet meer wraken (!) en, nog idioter was dat hij de hele aanleiding van dit alles, de zaak Westenberg cs., zelfs niet eens meer ter verdediging mocht gebruiken!! (Voor de kenners: waarmee de strafuitsluitingsgrond, op basis van het algemeen belang, op voorhand door mr. Schmitz werd getorpedeerd!!

Strafuitsluitingsgrond http://nl.wikipedia.org/wiki/Schulduitsluitingsgrond).

En diezelfde mr. Schmitz bestond het vervolgens om het hoger beroep daartegen van Micha woensdag jl. nog even zèlf voor te willen zitten..? Het is niet eens zozeer een schande meer. Het is het ultieme bewijs van de teloorgang van onze onafhankelijke rechtspraak...

https://www.youtube.com/watch?v=I3BigoZ0uQ8&list=PL7E...
Maandag 10 September 9 uur - Rechtbank Den Haag -
Prins Clauslaan 60 - 2500 EH DEN HAAG - Be There !!!

----------------------------------------------------------

Micha Kat en de justitiële 'psychologie'
http://www.klokkenluideronline.net/artikel/14468/micha-ka...

Haagse rechtbank voelt nattigheid...
http://www.klokkenluideronline.net/artikel/8971/haagse-ho...

TOTALE TERREUR VAN DE TOGA'S :
http://www.klokkenluideronline.net/artikel/9152/totale-te...

Corrupte rechter: mr. K. Puite :
http://www.klokkenluideronline.net/artikel/4635/corrupte-...

JDTV Afl.77 - Grafitti :
http://www.youtube.com/watch?v=uBrQvq9Q6xk

JDTV - Der Prozess "11-2-11" :
http://www.youtube.com/playlist?list=PLE41FC7EAF9744C2B

18:31 Gepost door Jan Boeykens in Actualiteit, Micha Kat, Rechtbank Den Haag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |